Pocket Call Blocker

Pocket Call Blocker 1.0

Filter voor ongewenste berichten en gesprekken

VOOR

  • Eenvoudige configuratie

TEGEN

  • Geen doorschakeling nummers

Goed
7

Pocket Call Blocker filtert telefoongesprekken en berichten op je Windows Mobile telefoon. Met de software bepaal jij of bepaalde nummers wel of niet door de digitale poortwachter komen. Zo komen ongewenste telefoontjes simpelweg niet binnen.

Neem jij bij voorbaat je telefoon op als deze rinkelt? Dan is het handig om wat filters toe te passen bij nummers die je liever niet ziet. Pocket Call Blocker loopt op de achtergrond en blokkeert inkomende gesprekken en berichten van door jou ingevoerde nummers. Ook stel je de software in op het blokkeren van anonieme nummers, mocht je deze liever niet aannemen.

Deze software is vooral bedoeld voor mensen die iets te snel hun telefoon opnemen. Pocket Call Blocker markeert daarnaast berichten direct als gelezen of verwijdert ze meteen van je telefoon.

Pocket Call Blocker doet niet veel meer dan het blokkeren van telefoonnummers. Ben je hiernaar op zoek dan is de software handig; verwacht je meer functies (zoals doorschakelen etc.) dan is Pocket Call Blocker te beperkt.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor windowsmobile

Meer
Pocket Call Blocker

Download

Pocket Call Blocker 1.0

Beoordelingen about Pocket Call Blocker